Bianca van Wetten

Utrecht

Mijn naam is Bianca van Wetten, ik ben woonachtig in Utrecht. Ik lever ondersteuning op topniveau. Mijn bureau bestaat inmiddels meer dan 15 jaar. Ik volg de ontwikkelingen in mijn vakgebied met grote interesse en blijf bij de tijd door het lezen van vakliteratuur en het volgen van workshops en cursussen. De laatste tijd heb ik mij verdiept in projectmanagementmethodieken en - meer recentelijk - webdesign en andere online toepassingen.

Inhoudelijke ondersteuning

Ik kom het best tot mijn recht in een ondersteunende functie met een hoge mate van zelfstandigheid en inhoudelijke uitdagingen. Ik werk gestructureerd en ben altijd op zoek naar efficiencyverhoging. Ik houd van projecten met een kop en een staart en een duidelijk doel. Ik ben goed in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken en ik heb plezier in het samenbrengen van vorm en inhoud op een dusdanige manier dat de vorm de inhoud versterkt. Er is een verscheidenheid aan (online) tools beschikbaar die ik hiervoor graag inzet.

Zzp

Ik ben op zzp-basis beschikbaar voor business support opdrachten. Kijk eens naar mijn portfolio om een idee te krijgen van eerder werk. Of bekijk de dienstenpagina voor een uitgebreid overzicht van zaken die je aan mij kunt uitbesteden.

Je haalt met mij een kritische, intelligente ondersteuner in huis, die je veel werk uit handen kan nemen.

Ik hoop snel met je te bespreken wat ik voor je kan doen!

of
of
Bianca van Wetten

Alleen is maar alleen...

En alleen bereik je niet zoveel. Ik omring me graag met leuke mensen en nuttige tools om het werk gedaan te krijgen. Ik werk graag (samen) met: